Top hledané
Výsledky (0)
Pestrá barevná paleta, kostka a další úchvatné vzory či kombinace. To je unikátní a velkolepá kolekce Versace!

Velkolepá kolekce Versace FW 2018/19: Budou se nosit výrazné barvy a kostky!

Dominika Žejdl
01. března 2018
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Speciální rubrika
Široká škála barev, roztomilé čepky a originální vzor.

Kolekce Versace jsou vždy plné výrazných barev a odstínů, ale mnohdy se jedná o kýčovité kousky, které si jen tak někdo neobleče. Ačkoli se zde kombinují vzory a barvy, kolekce FW 2018/19 je jedním slovem tak šokující a na první pohled úchvatná, že nás od začátku až do úplného konce pohltila. Pohltí také vás?

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Dominika Žejdl
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Dominika Žejdl

Nositelná elegantní móda s perfektně padnoucím střihem, materiály i zajímavými detaily

Elegance. To je slovo, které vystihuje luxusní módní přehlídku VERSACE. Elegantní, jemné i výraznější kabátky a luxusní bundičky jsou dokonalým svrškem k šatům, kalhotám nebo k sukni. Vysoce elegantní a unikátní jsou i modely se vzorem kostky v nenových barvách, které zvýrazní každou osobnost. Šedému podzimnímu a zimnímu počasí dodají šmrnc, šťávu a jiskru. 

Moderní školačka v barevné rafinované a pestrobarevné kostce 

Jestli chcete být na ulici nepřehlédnutelná, šik a stylová, tak v luxusní kolekci Versace se vám to podaří. Módní kostka v neonové barvě v kombinaci s fialovou vypadá exkluzivně. Některé outfity nám připomínají školácký rošťácký styl, který vyzařuje energii plnou života. Sukně do pasu s páskem či kapsami a asymetrickým střihem, podkolenky a baretka je ideální outfit na podzim a zimu. Luxusní vzor plný nejrůznějších detailů, jako je kovové zdobení nebo střapce, udělají z každé ženy či dívky úžasnou divu. 

Činžovní dům na prodej, Praha 1 - 1067
Činžovní dům na prodej, Praha 1 - 1067, Praha 1

Velkolepé nařasené asymetrické sukně, ale i čistá jednoduchost

Mezi naše nejoblíbenější luxusní kousky kolekce Fall Winter 18/19 patří krásné šmrncovní a energické sukně ve všech délkách. S jednoduchým topem s nápisem a dalším vrstvením pak vzniká úchvatný outfit. Ne každá žena však miluje extravaganci a právě pro ně se v kolekci najdou i lehké splývavé šaty v několika barevných odstínech. 

Dominika Žejdl

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Módní styl bláznivých 90. let je zpět!!

Ano, už jsme si u mnoho návrhářů tohoto prvku všimli. Nicméně Versace představil první kolekci tohoto druhu, která má konečně náboj a nevypadá i přes svou nespoutanost úděsně!

Jako asi každá žena mám dny, kdy potřebuji naprostou pohodlnost a komfort. Ale co když ten den je společenská akce, která již nejde zrušit? Voilá, Versace vymyslel večerní šaty,  u kterých je obyčejné bílé triko zastrčené uvnitř korzetu a celé je to korunované kaskádovitou dlouhou sukní pestrých barev: tohle je přesně ono! Člověk se bude cítit jako v bavlnce a korzet navíc zajistí za každých okolností útlý pas a rovný postoj. Bravo!

Poté mě totálně nadchly černé koktejlky s těmi záhadnými kapucemi. Připomíná mi to Bond Girls z 90. let, a to konkrétně z dílu “Golden Eye” s Pierce Brosnanem (podle mě nejvíc sexy Bond všech dob). V takových šatech nejen že každá z nás zvládne jakoukoliv misi všedního dne, ale navíc upoutá každé mužské oko v okolí 100 km a to nelaciným způsobem. Už vím, co si vezmu na sebe, až budu někdy chtít zvýšit plat. (V případě, že budu mít za šéfa chlapa!)

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze