Top hledané
Výsledky (0)
Luxusní hudební akce Sinatrology promění 22.12. Lucernu v nejromantičtější a zároveň nejdivočejší místo v Praze. Navštivte Sinatrology a nalaďte se na swingové Vánoce.

Prožijte gala večer v rytmu swingu: Sinatrology 22.12.2018

Mgr. Jana Höger
27. listopadu 2018
+ Přidat na Seznam.cz
1 minuta
Swingové Vánoce v Lucerně

Jaké hvězdy večera vystoupí?

Nebude chybět Jan Smigmator, Leona Machálková, Dasha, Terezie Kovalová, Atila Huseyin, Felix Slováček a RTV Big Band. To jsou žhavé zářící hvězdy letošních swingových Vánoc v Lucerně, které tradičně jako každý rok probíhají pod taktovkou festivalu Sinatrology, oslav narozenin legendárního Franka Sinatry.

Seskupení Sinatrology
Jan Smignator
Sinatrology z roku 2017

Nebude nouze o vzrušující zábavu a luxusní hudbu

Čeká na vás 7 hodin nabitých hudbou, tancem, gastronomií a luxusní zábavou. Letošní novinkou, kterou si pro nás přichystali organizátoři Sinatrology, je možnost využít taneční parket. Pulsující koncert ve swingovém tanečním rytmu vás nenechá v klidu a zvedne vás ze židle.

Nabitý program s příslibem plných nevšedních zážitků

Na tanečním parketu se představí swingoví tanečníci ze Studia Zig Zag. “Zásobovat” tím nejlepším electroswingem bude Dj Swing Thing za doprovodu živého saxofonisty. Kromě tance se také můžete těšit na luxusní degustace whisky či molekulární mixologii v podání Petra Hübla. O zábavu se postarají Falešní hráči a casino, které dokonale podtrhne atmosféru celé swingové noci.

Prodej luxusní vily, Praha 6 - Nebušice – 312
Prodej luxusní vily, Praha 6 - Nebušice – 312, Praha 6

Projekt Sinatrology pod taktovkou Jana Smigmatora

Psal se rok 2015. V tu dobu si svět připomínal stoleté výročí slavného swingového krále Franka Sinatry. Jan Smigmator vymyslel a zrealizoval velkolepý hudební projekt k poctě tohoto velikána. Během následujících let Sinatrology slavil úspěch v mnoha českých a moravských městech. Teď ho zažijete v luxusních prostorech legendární Lucerny.

Už máte v kalendáři poznačeno 22.12.? Tento den bude dlouhý. Bude se hýřit hluboko do noci, tak jak to měl Frank Sinatra nejraději!

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze