Top hledané
Výsledky (0)
Mezinárodní hudební festival Český Krumlov se uskuteční jak jinak než v unikátních luxusních prostorech Státního hradu a zámku Český Krumlov. Hudební program bude praskat ve švech.

Hvězdy hudebního světa zavítají do Českého Krumlova (20.7 -11.8.2018)

Mgr. Jana Höger
21. června 2018
+ Přidat na Seznam.cz
1 minuta
MHF Český Krumlov

Léto láká k smysluplnému a kreativnímu využití času. Můžete spojit dvě v jedno: krásu Českého Krumlova zapsaného na seznamu UNESCO s hudební přehlídkou evropského významu!

Již 27. ročník festivalu vás zve k luxusnímu hudebnímu prožitku

Mezinárodní hudební festival v Českém Krumlově patří mezi nejvýznamnější kulturní akce v České republice a stal se trvalou součástí evropského kulturního kalendáře, jeho tradice sahá do roku 1992. Každoročně probíhá po dobu tří týdnů v červenci a srpnu.

Tento ročník vypukne 20. 7. 2018 a potrvá do 11. 8. 2018. Žánrové rozpětí hudby je obrovské! Uslyšíte hudbu od 15. až po 21. století a můžete se těšit na 22 hudebních produkcí.

Netradiční zahájení v zámecké zahradě, operní galakoncert a swingový večer

Luxusní festival zahájí výtvarně pojatá hudební féerie, na níž vystoupí Cigánski Diabli, Christiane Noll a Hugh Panaro, Jiří Bárta, Sooyeon Kim a další. Druhý festivalový večer bude patřit dvěma světovým pěveckým hvězdám, které spojuje Metropolitní opera a další prestižní pódia, polskému tenoristovi Piotru Beczałovi a kanadské sopranistce Sondře Radvanovsky. Dále se představí Javiera Perianese, Jiří Bárta, muzikálové hvězdy z Broadwaye, unikátní barokní divadlo, swingový večer ve stylu Las Vegas, kapela Čechomor i Lúčnica.

Prodej luxusní vily, Praha 6 - Nebušice – 312
Prodej luxusní vily, Praha 6 - Nebušice – 312, Praha 6

Luxusní festival vzdá hold osobnostem, které mají v roce 2018 výročí

90 let již uběhlo od úmrtí Leoše Janáčka. Wihanovo kvarteto ho uctí svým koncertem v podání jeho mistrovských děl. Cigánski Diabli, Keep Swinging vzdají poctu Leonardu Bernsteinovi a připojí se k oslavě stých „narozenin“ našeho státu.

Osvěžující novinky na poli populární hudby

Jeden z nejlepších orchestrů v kategorii etno a world music Cigánski Diabli uvede tanečně-hudební představení inspirované operou G. Bizeta s názvem “Carmen Fantasy by Gypsy Devils”, v němž luxusně kombinuje folklór s ostatními hudebními žánry, jako je jazz, etno a flamenco a doplňuje je o výjimečnou virtuozitu, která je neodmyslitelnou součástí jejich uměleckého projevu.

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze
MHF Český Krumlov
Latrán 37, 381 01 Český Krumlov
+420 380 711 453