Top hledané
Výsledky (0)
Svěží závan, který revitalizuje zimu a dodává městskému večeru novou jiskru, tak Lanvin definuje svou kolekci FW 2018/2019, jíž se stala inspirací energie dnešních žen.

Lanvin FW 2018/2019: Kolekce, která dodává městskému večeru novou jiskru

Martina Šmalclová
10. března 2018
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Speciální rubrika
Luxusní kožená midi nás baví!

Olivier Lapidus dělá krok vpřed a překonává průměrnou kolekci SS 2018

Na pozici kreativního ředitele Lanvin debutoval Olivier Lapidus v září loňského roku v Paříži, kde uvedl svou první kolekci SS 2018. Ta se nesla v duchu jednoduchosti a čistých ženských linií. Radostnou tvořivost, tolik typickou pro Lanvin, jsme postrádali. Jak se popasoval s kolekcí podzimní? Obstojně, Olivier Lapidus rozhodně udělal krok vpřed!  

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Martina Šmalclová
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Martina Šmalclová

Lanvin upozaďuje černou, podzimní kolekci vévodí barvy!

Zatímco vítěznou barvou kolekce SS 2018 byla černá, u podzimní kolekce je tomu přesně naopak. Tenhle nápad se nám líbí a stejně tak luxusní odstíny, které Olivier Lapidus zvolil. Královská modř, blankytná, lososová, růžová, žlutá, oranžová, červená, zelená, fialová, nude, bílá – paleta barev je skutečně široká.

Pokrývky hlavy připomínající hidžáb nebo lyžařské kukly doporučujeme vynechat

Kousek, který nás ani trochu nepotěšil, jsou pokrývky hlavy, které připomínají něco neurčitého, co se nachází někde uprostřed mezi hidžábem a lyžařskou kuklou. Na podzim a zimu se dají volit jistě luxusnější pokrývky hlavy, které by dodaly městskému večeru větší jiskru. Proč jen Lanvin nesáhl třeba po stylovém baretu?

Exkluzivní vila na prodej, Říčany u Prahy -
Exkluzivní vila na prodej, Říčany u Prahy -, Okolí Prahy

K nejluxusnějším kouskům patří doplňky, kožené midi sukně a trendy kalhoty

Co nás z celé kolekce baví nejvíce? Rozhodně stylové kabelky, boty, kožené midi sukně a barevné kalhoty. Tedy s výjimkou těch připomínající kaliopky. Kalhoty jsou samy o sobě tak výrazné, že k nim stačí obléct například asymetrický černý svetr (během show vynesla Joan Smalls), nazout stylové jehly a na hlavu nasadit nějakou luxusní pokrývku – třeba avizovaný baret. S tímhle outfitem budete oslnivou hvězdou podzimu!

Luxusní kolekci Lanvin bude možné předobjednat online už od července 2018, takže pokud Vás nějaký kousek zaujal, nezapomeňte si datum poznamenat do diáře!

Martina Šmalclová

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Lanvin touto kolekcí nikoho neuchvátí

Lanvin a jeho nejnovější kolekce, která jakoby vychází a kopíruje kolekci minulou, předminulou a tak dále, je tak nudná a o ničem, že vůbec nechápu, proč má někdo po těch letech energii tyto přehlídky vůbec osobně navštěvovat.

Ano, roláky a klasické střihy elegantních kabátů nikoho neurazí (ani mě ne), ale rozhodně nikoho neuchvátí natolik, aby se vás zeptal: “Od koho máš ten boží svetr?! Ten musím mít taky!”. U Lanvin takovéto zapálení rozhodně nehrozí!

Navíc, jeden z největších omylů módního průmyslu představují ty vystínované modré kalhoty se střihem, který rozšířuje stehna, a k tomu ta zlatá blůza na dva odporný zipy! To mám jako zaplatit cca 28 tisíc korun za kalhoty, ve kterých budu vypadat jako sud, když neustále na Instagramu vidím ty přehnaně perfektní figury holek, ze kterých mám s Toblerone v ruce depku?! Tak to ani náhodou! Sbohem Lanvin, spi při tržbách sladce.

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze