Top hledané
Výsledky (0)
Modelingová esa Kendall Jenner a Gigi Hadid září v aktuální kolekci FENDI FW 2017/2018 a předvádí elegantní a nápadité kousky v odstínech vánoční červené!

Kendall Jenner, Gigi Hadid a červené Fendi maxi šaty!

Martina Šmalclová
02. ledna 2018
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Speciální rubrika
Kendall Jenner a Gigi Hadid v kolekci FW 2017/2018

O snímky se postaral sám Karl Lagerfeld!

Není tajemství, že přátelství Kendall Jenner a Gigi Hadid vzniklo díky modelingu. Nyní jim ale svět modelingu přihrál do cesty další příležitost – společně zazářit v aktuální kolekci FENDI FW 2017/2018. Obě krásky představily luxusní a nápadité kousky a za objektiv se postavil sám kreativní ředitel FENDI – Karl Lagerfeld! 

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Martina Šmalclová
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Martina Šmalclová

Druhá společná kampaň hvězdného dua Kendall a Gigi

Kolekce FENDI není prvním společným počinem andílků Victoria´s Secret. V roce 2015 byli součástí exkluzivní kolekce, která vznikla spoluprací luxusní značky Balmain a švédské společnosti H&M. Zatímco kolekce Balmain x H&M byla ve znamení barevného punku a rocku, kolekce FENDI se nese v duchu elegance.

Zelenou má elegantní konzervatismus i smyslná hravost!

Kendall i Gigi oblékly konzervativnější i výraznější kousky. K těm prvním se rozhodně řadí červené maxi šaty ze šifonu s výšivkami a skládanou sukní. O dokonalý look se postaraly náušnice a vysoké kozačky nad kolena ve stejném odstínu jako šaty. Mezi výraznější kousky patří hravý top pod prsa z pleteniny nebo šaty, které představila Kendall Jenner. Nás zaujaly především maxi šaty, které vznikly z těch nejluxusnějších materiálů – hedvábí, organzy nebo sametu.

Luxusní penthouse na Praze 1 - 226m
Luxusní penthouse na Praze 1 - 226m, Praha 1

Přináší FENDI návrat do bláznivých osmdesátek?

Modré lesklé šaty s bílými aplikacemi nebo černý šifonový kousek se skládanou sukní a květinovými vzory, které oblékla Kendall Jenner, si nás získaly a považujeme je za jedny z nejkrásnějších. Co v nás ale chtě nechtě vyvolává dost rozpačité pocity, je lakovaná sukně s nádechem osmdesátek, kterou představila Gigi Hadid. Krásnými kousky jsou naopak luxusní kabáty s kožešinou, bez kterých si podzimní a zimní kolekci FENDI snad ani nedokážeme představit. 

Martina Šmalclová

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Nositelné kousky bez bláznivých plastových variací

Kolekce a dílo Karla Lagerfelda pro značku Fendi je ohromující. Konečně jsme svědky nositelných kousků bez bláznivých plastových variací, jako tomu bylo například v kolekci pro Chanel.

Karl si vždy vybírá své favoritky. Dříve to byla Cara Delevigne a dnes tu máme super duo Kendall a Gigi. V sérii fotek mě více zaujala svým výrazem Kendall, protože tu a tam Gigi působila dojmem “stará mladá” ověšená jakoby plastovými náušnicemi z osmdesátek.

Nejvíce obdivuji luxusní provedení kožichů. Ten černý s hnědými bobulkami, krátký norkový s bordovo-bílo-černými aplikacemi – prostě BOMBA! V kombinaci s kabelkami klasického typu a typickým znakem Fendi tu jde opětovně o dokonalost.

Kromě zbytečně obřích sukních, ve kterých ženy nosící velikost 38 a výše budou vypadat jako almary, schvaluji vše do posledního kousku. A abych nezapomněla: nejvíc sexy mi nepřijdou ty černé průhledné šaty co má na sobě Kendall, ale ten šedý kabát s norkovými rukávy, který oblékla Gigi. V nenucené eleganci je síla a žena nemusí zapůsobit jen svým odhaleným já...

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze