Top hledané
Výsledky (0)
Odstartoval Pařížský týden módy, který hned z kraje nabídl luxusní podívanou. Christian Dior představil kolekci FW 2018/2019, která se v mnohém vymyká standardu. Představujeme vám kolekci, která by z fleku mohla aspirovat na tu jarní!

Christian Dior FW 2018/2019: Oslňující hra barev připomínající jaro!

Martina Šmalclová
02. března 2018
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty
Speciální rubrika
Christian Dior FW 2018/2019

Luxusní show na poli žurnalistiky: stěny i podlahu pokryly úryvky z novin a časopisů

Standardy zbořil Christian Dior hned v úvodu, kdy si pro svou show zvolil atypickou a zábavnou výzdobu. Stěny i podlahu zcela pokryly barevné úryvky z novin a časopisů. Ve chvíli, kdy se na přehlídkovém mole objevily první krásky v barevných kouscích Dior a slunečních brýlích, začala vyvstávat otázka, zda diváci nedorazili spíše na uvedení luxusní kolekce SS.  

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Martina Šmalclová
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Martina Šmalclová

Dior vidí podzim v jasných a zářivých barvách!

Žádné ponuré a tmavé odstíny, Christian Dior vidí nadcházející sezónu FW 2018/2019 v jasných a zářivých barvách. A nechcete-li ani vy jen tak propadnout podzimním splínům, sáhněte po některém z pestrých kousků, kterých pro vás kreativní ředitelka Maria Grazia Chiuri připravila víc než dost.

FW 2018/2019 tvoří kostýmky evokující školní uniformy

Vybírat můžete z extravagantních šatů, sukní, sak, kabátů, bot i kabelek, které hrají skutečně všemi možnými barvami! O něco střídmějšími kousky jsou stylové kostýmky se vzorem kostky, které evokují dojem luxusní školní uniformy. Dior je nabízí jak v kombinaci s kalhotami, tak sukní. Jak se Vám zamlouvá nápad vrátit se do školních let?  

Prodej bytu 2+kk - Praha 7, 47m2
Prodej bytu 2+kk - Praha 7, 47m2, Praha 7

Podzimní look dodávají kolekci stylové bekovky a vlněné kabáty

Kromě luxusních modelů, které materiály, barvami i střihy připomínají spíše jaro, vytvořil Christian Dior také několik kousků, které byste určitě jindy než na podzim obléknout nechtěli. Teplé vlněné svetry a kabáty nebo stylové černé bekovky už jasně říkají, o jakou kolekci se jedná.

Jak se vám líbí svěží závan jara mezi často ponurými podzimními kolekcemi? My jsme nadšeni!

Martina Šmalclová

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

Barevné cancoury na zimu? Pod teplý kožich klidně!

Nejnovější kolekce Christian Dior mě potěšila. Sešité barevné cancoury látek a tuna průhledného materiálu je sice na podzim a zimu docela k ničemu, ale jakmile by člověk shodil ten obří beraní kožich, v teple pražských podniků by ihned zazářil.

Osobně jsem se nejvíce zamilovala do té průhledné blůzky se vzorovaně žlutými rameny (a podprsenkou), černou šik střiženou sukní, čepicí a super kozačkami. Docela mi to připomíná uvolněnost hippies, která se opět tak trochu vrací na scénu. A s tím já rozhodně nemám sebemenší problém! Na espresso se značnou dávkou odvahy někde v Kampa Parku – pohodička!

Ze zbytku jasně vyplývá, že klidně můžete vytáhnout staré šaty svých maminek či babiček, protože Dior opravdu čerpal z minulosti. A trochu mi přijde zbytečné, platit  za tento okopírovaný nápad takové obří sumy.

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze
Christian Dior
30 Avenue Montaigne, 75008 Paris, Francie
+33 1 40 73 73 73