Top hledané
Výsledky (0)

Na meziplanetární výpravu vás zve luxusní kolekce Chanel Podzim-Zima 2017/18

Eva Ledecká
07. srpna 2017
+ Přidat na Seznam.cz
1 minuta
Chanel Podzim-Zima 2017/18

Silně futuristická kolekce Chanel Podzim-Zima 2017/18 Ready To Wear, která byla představena v unikátním prostoru Grand Palais v Paříži, bude od září k mání. 

Přemýšleli jste někdy, co si obléknout na sebe na cestu do vesmíru? Na meziplanetární výpravu vás dokonale doprovodí luxusní modely módní značky Chanel, které s sebou nesou podpis návrháře Karla Lagerfelda. Představujeme vám vesmírnou kolekci, která si však své hrdé místo najde i u nás, na planetě Zemi.

Kolekce s futuristickým nádechem

Karl Lagerfeld není jedním z těch, který by si liboval v historii. Svůj zrak vždy zásadně upírá do zářící budoucnosti, než aby se otáčel zpět. A je to patrné z jeho kolekcí, které navrhuje pro luxusní značku Chanel. A nejedná se o budoucnost jen tak ledajakou: Lagerfelda pravděpodobně velmi přitahuje vesmír. Jak bude vypadat posádka jeho vesmírné lodi v nadcházející kolekci?

Byt na prodej Staré Město Praha 1- 98m
Byt na prodej Staré Město Praha 1- 98m, Praha 1

Lesk a třpyt

Rozhodně bude plná lesku a třpytu. Elegantní kostýmky budou zářit, vysoké lunární boty se ponesou ve stříbrném nádechu a bude jim kontrastovat černá špička. Tvídové tuniky a ostře střižené kabáty zahřejí na cestě do vesmíru. Nebude chybět stříbrná kůže. Večerní oděv představuje černobílý šifon doplněný o luxusní a tradiční perly Chanel.

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze