Top hledané
Výsledky (0)
Do ředitelského křesla Chanel usedla Lagerfeldovo pravá ruka Virginie Viard. V Paříži představila oslňující hru barev a výstřední make-up.

Chanel Cruise 19/20: Kdo převzal otěže po Lagerfeldovi a jak to dopadlo?!

Martina Šmalclová
06. května 2019
+ Přidat na Seznam.cz
2 minuty

Francouzská designérka Virginie Vard stála po boku Karla Lagerfelda řadu let. Není tedy překvapením, že je to právě ona, kdo bude nadále udávat Chanelu směr. Celý svět s napětím čekal, s jakými luxusními modely přijde a zda se dokáže módnímu géniovi alespoň přiblížit. Ona ale svou debutovou kolekcí Cruise 2019/2020 všem vytřela zrak a potvrdila nesporný talent.

Vyberte si a srovnejte názory proti proudu:
Klikněte zde
Martina Šmalclová
módní redaktorka
Klikněte zde
Ornella Koktová
modelka
Móda proti proudu

Názor PROTI PROUDU: Martina Šmalclová

Příští zastávka Grand Palais

Cílovou stanicí značky Chanel se stal jako již tradičně Grand Palais v Paříži, který se nová kreativní ředitelka rozhodla proměnit ve vlakové nádraží. Pokračuje tak ve stopách Karla Lagerfelda, který si pro své přehlídky vždy vybíral dechberoucí a autentická prostředí.

Tvíd & denim, ale také "nový Chanel"

Virginie Viard do kolekce Cruise 2019/2020 zcela pochopitelně zapojila tradiční tvídové kostýmky. Nově ale ikonický tvíd zpracovala do podoby denimu a kromě kostýmků představila trenčkoty i stylové kabelky s monogramem. 

Vedle těchto kousků se na mole objevily topy s maxi mašlemi, luxusní midi šaty nebo stylové kousky z kůže, za kterými byste elegantní Chanel hledali jen těžko. Naším favoritem se stal netradiční kožený overal v barvě indigo s černým opaskem, který nemá chybu!

Moderní byt 2+kk k pronájmu, Praha2 Vinohrady
Moderní byt 2+kk k pronájmu, Praha2 Vinohrady, Praha 2

Slavní na přehlídce: Claudia Schiffer i Vanessa Paradis s dcerou

Luxusní módní show nepřilákala jen veřejnost, ale i řadu slavných tváří. Debut Virginie Viard si nenechala ujít například bývalá supermodelka Claudia Schiffer nebo Vanessa Paradis s dcerou Lily-Rose Melody Depp.

Martina Šmalclová

Názor PROTI PROUDU: Ornella Koktová

CHANEL v novém kabátu pod taktovkou Virginie Viard? Nenechme se mýlit!

Tohle vážně není obrat o 180 stupňů. Osobně jsem si myslela, že Virginie konečně rozvíří po těch desítkách let ustálené vody. Ovšem realita je taková, že to vypadá, jako kdyby vytáhla ze šuplíku poslední skicy nedávno zesnulého Karla…

Obr mašle coby “cute topík”, tvídová saka s obřími kapsami a nebo maxi korále se znakem CHANEL? Tohle tady přeci bylo už tolikrát, že snad z toho usnu... Na druhou stranu bílé kalhoty s rozparkem přímo vpředu do půlky kolen, tomu říkám osvěžující inovace!

Dále tu máme luxusní černo-bílé tvídové šaty s širokými rameny a mini kabelčičkami na opasku. To mě nesmírně baví! Aneb když konečně jdete ven mezi lidi s prázdnýma rukama. Také cítíte tu neskutečnou úlevu už jen při té představě? 

Ornella Koktová
Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze