Top hledané
Výsledky (0)
Společnost Caviar přichází s výjimečnou kolekcí iPhone zaměřenou na největší americké prezidenty!

100 000 Kč za zlatého Kennedyho? iPhone oslavuje prezidenty USA!

Redakční tým
27. února 2019
+ Přidat na Seznam.cz
1 minuta
Limitovaná edice s prezidenty USA

Amerika ctí své prezidenty a vždy se za nimi ohlížela s patřičnou úctou. Společnost Caviar proto přišla s luxusním počinem, díky kterému jsme se dočkali speciální série dvou smartphonů značky Apple – iPhone XS a XS Max s portréty slavné prezidentské čtyřky. 

Chytrý telefon vyniká svým dokonalým ručním zpracováním. Výroba jednoho modelu trvala přibližně 10 dnů a obsahuje 24karátové zlato. Každý ze 4 luxusních mobilů má na zadní straně nejen podobiznu slavného prezidenta, ale také vygravírovaný citát, který se k němu váže. Jsou to slova, která nikdy neztratí na významu:

„Ústava je vodítkem, který nikdy neopustím." 

To je citát George Washingtona (prezident v letech 1789–1797), který položil základ amerického státu a demokracie a je považován za „otce své země“. 

„Jsem pomalý chodec, ale nikdy se nevrátím."

Řekl Abraham Lincoln (prezident v letech 1861–1865), nejoblíbenější prezident se svým inspirujícím příkladem humanismu a spravedlnosti. 

„Jediná věc, které se musíme bát, je strach samotný".

Franklin Delano Roosvelt (prezident v letech 1933–1945) byl velký reformátor, který se neobával strachu ani úzkosti. Proto jeho podobiznu na iPhonu doplňují tato slova.

„Nejlepší cesta k pokroku je cesta svobody." 

To je citát J. F. Kennedyho (prezident v letech 1961–1963), který dokázal být přesvědčivý svým charismatem a stylem a vedl zemi k prosperitě. 

Prodej luxusního mezonetu 3+kk se střešní
Prodej luxusního mezonetu 3+kk se střešní, Praha 5

Cenové rozhraní

Ceny v základní verzi, to znamená s velikostí úložiště 64 GB, jsou téměř jednotné: 5 080 dolarů. Za Prezidenta Washingtona si připlatíte o 10 dolarů více, je však jedno jaký typ iPhonu si vyberete. Pokud byste chtěli verzi s 512 GB, cena je stanovená na 5 770 dolarů. Neváhejte příliš dlouho, luxusní prezidentská edice je vyrobena v omezeném počtu 99 kusů. 

Líbil se vám článek?
Diskuze 0 Vstoupit do diskuze